Saturday, November 13, 2010

Yeay!! abis sudah exam!

Yey!! alhamdulillah...dah abeh dh segala paper exam aku wat kali ini...walaupun tak berapa gembira dgn 'performance' aku pada sem ni,aku berserah dan tawakal je lah pada Allah..aku dah wat yg terbaik untuk diri aku,Dia yang akan tentu kan result aku bersandarkan usaha aku sendiri...banyak usaha aku,byk lah Allah tolong aku..sikit usaha aku,sikit lah pertolongan Allah kepada aku..Allah maha Adil.

Lupakan pasal exam,sekarang ni tgh berfikir ape aku nak wat time cuti sebulan neh??
agak teruk jgk nak fikir..huuu..nak kuar dgn member selalu takut duit abis (duit banyak abis time BANJIR aritu) 
yang aku tau time cuti ni maybe 'DUTY' aku untuk jage tok aku akan kembali ada. Biasa la,kena tido umah tok aku jage dia smpai sok pagi jer..huhuhu..

selain daripada tu maybe aku akan dikerahkan tenaga untuk membayar bil2 rumah aku.Abg aku keje mana sempat nak gi bayar bil,aku je la yg 'FREE' untuk buat semua keje tu..adeh..

One more things yang mungkin aku selalu lakukan time cuti ni adalah ber'DIET'!! tapi dah berapa sem dah aku try turunkan berat badan time cuti sem,tapi tak berjaya..mcm mana nak berjaya,tido lewat,bangun pagi lewat trus makan nasi..pastu tak kuar pegi memana,dok umah tido..huhuhu

hope cuti ni leh la turun dalam 5 kilo pun jadi lah..aku kena wat something..tak leh tido jer.nnt aku lapaq! hehehe
cukup la smpai kat sini dulu yer..pape pun 'SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA' dan 'SELAMAT BERCUTI' kepada kawan2 aku semua!! (yang mengaku aku kawan dia je la yer) =)

.....ADIOS....

3 comments:

SaLLy said...

bye2
jmpe sem depan

Tanaka..>GeNEcist..™® said...

Hang toksah nak dok diet mamu.... Biarkan ia membesar dgn sehat... hahah

cik tEmbam said...

aip! biorlah dia diet! hehe