Tuesday, December 11, 2012

Penawar ketika duka..

Phewww...minggu2 terakhir sebelum nak final ni mmg agak stress..mcm biasa la..mcm2 nk kena antar last2 minit neh.. bknnya tangguh kerja tapi tak terdaya nk buat semua kerja utk siapkan sebelum due date.. (ye ke?) byk cara nak kurangkn stress selain daripada mengambil wuduk dan melakukan solat2 sunat. Mcm aku,aku suka tgok gmbar2 atau bermain dgn bdk2 utk kurangkan stress. Terutama gmbar baby. Mungkin sebab diaorg tak de dosa kot,tgok baby sejuk je hati... sedikit sebanyak dpt jgk release tension tgok muka diaorg yg comel

1 comment:

red orchid said...

hi,,, best blog awak, follow saya plak handsomec :)