Monday, October 22, 2012

Setelah sekian lama...

Fuhhhhh! Fuhhh! berhabuk blog aku neh...almaklumlah dah lama tak merajinkan diri melayan blog..bukan ape sibuk sikit sekarang, ada bnda yg nak dikongsikan tapi tak de masa nak menaip.. alah, kalau aku update blog selalu pun followers aku bukan bace sgt.. (ade ke yg tertunggu2 update dari aku) rasenyer tak de..*sedih

Its ok, aku tulis pun sekadar suka2 mengisi masa lapang..hehehe..kalau ade pape yg best nak dikongsi insyaallah aku akan kongsi kan bersama followers2 aku.

Ape yg nak dicerita arini pun tak tahu...aku nak korang layan gambar2 je lah k..buat masa ni tak de info2 yg menarik nak dikongsi (nk tunggu PRU mesti byk bnda aku update)

 time berjimba di Bukit Ayer,Perlis

 buat BBQ skit...


 Perut aku kurang skit kan?? Alhamdulillah sejak mengamalkan Jus Kacip Fatimah

 ONE MALAYSIA



 kehidupan dikampung mmg best! seronok dapat masuk bendang (seumur hidup aku tak pernah masuk bendang..ini pertama kali)


ape dua ekor ni buat?? nak tau? jap...


ni lagi satu video




Adik2...dont try this at home...in the toilet ok... =)

2 comments:

Nurul said...

eh ehh, background kita sama haha :D

Sang Kalimatapa said...

same ke??? tukar lain lah...hahaha