Sunday, August 14, 2011

Bila saya bosan ini la yang terjadi!!!

Salam readers!! heee..saje jer nak melalut kat cni...jam dah menunjukkan pukul 6.45 pagi...aku tak tido lepas bgun sahur tadi..terus terjaga sebab nak siapkan keje Project paper aku..huhu..malas ah nak tido..aku nak merapu sorang2 kat cni leh? aku tanya wat pe,blog aku,suka suki kaki kiri aku la kan? =)

just nak ckap PROTON JEBAT smart dowhh! hahaha..lelaki...tak minat kereta tak sah kan?? kih3...



itu jer nak kongsi..bubbye!

1 comment:

Nama saya Umi Salmah said...

smart dow....
tapi diorg nak kuarkan ke kate ni?