Thursday, August 25, 2011

Selamat hari Raya!!!

Assalamualaikum...lame gila tak update blog aku neh..dah berhabuk,bersawang dan berlumpur dah blog aku...maaf la,agak sibuk ckit kebelakangan nih..biasalah,final year diploma..hehehe..pajam celik pejam celik dah 25 ramadhan dah arini..alhamdulillah..sepanjang 25 ramadhan aku dapat sempurnakan puasa aku. korang sempurna tak?? harapan la kannn...semua same jer.. hahahahah

Aku baru smpai penang pukul 7 ptg semalam..dugaan sungguh bawak motor dari perlis ke penang dalam keadaan hujan yang agak lebat..dh hujan lebat aku bukan lagi slow,lagi laju adalah! meter motor aku mencecah hingga 130km/j time meredah hujan kat highway pendang kedah..bukan apa, minyak aku time tu dah nak 'empty' dh..hehehe alasan bodoh..

Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua kawan2 sekolah rendah,sekolah menengah, dan jugak kawan2 di UiTM Arau..kalau aku ada buat salah dan silap sepanjang perkenalan kita harap diampunkan...semua orang pernah wat salah...kita tak sempurna kan?? =)

kepada keluarga, selamat hari raya jgk kepada bonda Normah Binti Morad, abg Amir Asyraf dan akak Amira Asilah..mintak maaf kalau ade terkasar bahasa, terlajak perlakuan...harap dimaafkan yer bonda..=) anakmu ini mmg nakal...masuk tahun ni dah 2 tahun aku beraya tanpa ayah..aku rindu ayah..semoga rohnya dicucuri rahmat oleh-Nya..amin..

ok lah..ingtkan nak merepek pasal raya lagi..tapi ngntok la plak..nnt2 lah yer aku update lagi k! pape pun nak ucap lagi sekali selamat hari raya maaf zahir dan batin k!!! =)

p/s: kepada yang tersayang, selamat hari raya maaf zahir dan batin..kalau ade salah dan silap harap dimaafkan k..byk salah owg kat diye neh..terima kasih sebab sudi terima owg seadanya..thanks sebab jage owg! =) kirim salam mak dgn ayah noh.. =)


2 comments:

Nama saya Umi Salmah said...

selamat hari raya, maaf zahir batin. salah and silap harap dimaafkan =)

FIQAFI said...

selamat hari raya mamu jih! aq x d dosa batin ngn ko. haha