Friday, March 16, 2012

First time di Kota Bharu (Entry tertunda)

Salam..sebenornye entry ni sepatutnya dari aritu lagi aku dh post..tapi terlupa..huhuhu..maaf lah yer.. =)
tak de pape pun nak diceritakan cuma nak berkongsi suka duka ke Kota Bharu..hehehe..

First time smpai kat Kota Bharu mase tu kul 4 pagi..terpinga-pinga kami kat pekan kota bharu tak tau nak pi mana. Nasib baik kami dah prepare nak sewa kereta. Dah dapat keta apa lagi...berjalan sakan kami dalam pekan KB kul 5 pagi (sunyi jer jalan time tu)

Matlamat kami nak cari umah sewa yang elok..Alhamdulillah, akhirnya jumpa jgk. Rumah kami terletak sebelah Balai Islam kawasan Lundang, 4 km dari kampus kami..Jauhkan? tapi tak pa..jnji serba serbi ada..mcm2 ada kat area ni..tak de masalah pape. Rumah pun ok, ada 3 bilik,sorang 2 bilik, ade tandas besor, peti ais 3 pintu (byk lak pintu)..

meh layan gambor2 yang sempat ditangkap ketika kami kat sana...

 kebuntuan mencari umah sewa

 tgh membelek senarai rumah..

 sedih dah budak neh...

 Asrill dah insaf bila berada di kota Bharu

 muka happy bila dh dapat umah.. =)



 McD ade kot kat KB...hahahah

Urut badan ah jap...

4 comments:

Qaseh Dania said...

kmal bawak keta kat p sana??

mcm bestt je kat kb.hehehe

Sang Kalimatapa said...

eh, tak bwk keta pun...bwk motor jer.. biasa2 jer KB neh,cuma semua bnda ada kat cni..kecuali wayang..hehehe

teddyNU'UL said...

huh!! rindu kat korang..kencalam kat emman ng asril yeah!!goodluck!!

Sang Kalimatapa said...

asrill rindu giler kat hg nurul..dia rindu nk tgok hg wat shuffle.hahahaha