Wednesday, December 14, 2011

Bila bosan..main bonda ni!!!

Korang tahu ape tu Dota?? Defence of The Ancient (Dota) suatu permainan yang suatu ketika dulu aku rasa bdk2 cina jer main...sekarang aku tgok ramai jer anak melayu yang main game ni. Aku mula berjinak main game ni time aku form5. Kawan2 aku la byk ajar aku cara main game neh. Mulanya mcm bosan,tapi lama2 best! Khairi Hafizi,Tineyash Sharma,Douglas Wee,dan Ang Peow Herng adalah individu yang menarik aku main game neh. hahaha..kalau tak aku tak tau pun game ni wujud. Dan disebabkan game ni lah jugak kami ponteng tuisyen Kimia...hehehe

comelkan karakter dalam Dota neh?? hehehe

Dota Hero..Mirana

Aunty neh pun main dota jgk neh...dia selalu guna hero Mirana =)

3 comments:

Joschze Ang said...

nope, kita x ponteng kelas kimia cuma masa tu kelas kimia crash dengan kelas dota. So kita pilih kelas dota, teori dota lebih senang ingat dari teori kimia~ haha^^

Sang Kalimatapa said...

hahahaha..btul ang peow herng! kelas sota lebih paham daripada kelas kimia yang kita pergi tu. tapi tineyash walaupun tak pegi kelas kimia,dia paham. =)

Zamani said...

waaaa... gerun nengok aksi makcik tu!