Sunday, January 5, 2014

Blog Berulat....

Salam...berbulan tak bukak blog aku..aku ingat lu dah MAMPOS...keh3! okay tak lawak...
Saje try bukak balik blog aku ni yg dah lama tak update pape...dan aku mempunyai masalah yg aku lupa password blog aku skrng ni...
(lupa password mcm mana aku bukak blog dan update skrng ni?)
Itu disebabkan oleh aku dh save password tu x kan hilang walaupun aku logout..
Yang sebetulnye aku tak ingt pun password aku....
Anyone can help?? 

Last post bulan 5 aritu..di tahun 2013... masuk bulan ni dah LAPAN bulan aku tak on bende JADAH ni... Tak de mende nk di taip nk bukak wat peww...

Harini ni ter RAJIN nk update itu pun sebab terjaga dari tidur teringat kat blog aku yang dh bukak berbulan-bulan (okay aku tipu lagi)

Nanti lah aku update benda2 yang patut..isu semasa ke...isu rumahtangga ke..isu berbalik ke....pape JADAH lah... Adios..


Wassalam

No comments: