Sunday, September 11, 2011

Haaa...PADAN LA MUKA!!

hahahaha....aku tuju kat sapa statement diatas tu?? dah sah2 la aku! hahaha...Dah dekat nak final la baru aku dok kalut nak buat mcm2..project paper lah...ape lah...gatai sgt tak mau buat awai2 (aku dh buat awai2 dah..huuu)

Saat2 genting ni lah mcm2 nak jadi kan? time ni lah nak banjir,time ni lah byk benda salah,time ni lah ramai ade masalah...haishh..standard la tu...mcm la tak pernah bekerja dalam kumpulan kan? Sebab tu setiap kumpulan kena ada leader.Leader la kena gerak kan anak2 buah...tapi...masalah jgk kalau anak buah tak dgr ckap leader..tunggang terbalik lah organisasi itu...(harap2 tak kena kat kumpulan aku)

Senang macam ni je lah yer..setiap orang ade komitmen sendiri, semua orang ade masalah...semua orang tension..cuma kadang2 bila dah terdesak semua benda dah tak leh fikir, ko ade masalah ker,ade ape ke,koje siapkan dulu...nak grad dgn cemerlang tak?? haaa..nak pulak...so, bagi la fokus yang sewajarnya (itu untuk diriku).

Setiap benda yang dibuat ade markah,kalau salah sorang bermakna semua akan dipotong markah..nama pun kerja kumpulan kan...harap paham lah yer...kadang2 bukan nak marah,cuma geram jer...ade mase bila bagi keje buat lah dgn baik...jgn wat cincai2 jer..bila cincai,markah pun cincai la...bila dh cincai byk lah salahnyer...kena la buat dua tiga kali..kan dah bazir mase...mase itu emas oiii...

sajo jo merepek meraban kat cni...aku bosan tgok project paper yang tak siap2 lagi neh...rabu dah nak kena present...adoi...Doa2kan lah yer...harap semua leh dapat A+ la dalam subject neh..kalau nak kena usaha lebih ckit lah yer...jgn dok berkira sgt waktu tido tu...ade yang pertikai waktu tido malam terjejas sebab nak siapkan projek...adoiii..nnt dh cuti 4 bulan hah lena laa...orang lain pun tak tido...pegi jgk kelas besok pagi tu..(aku mmg tak pegi la..)alasan..alasan...alasan jer yang terkeluar...cube sekali jgn ade alasan mamu.. =)

kbai! =))

4 comments:

Nama saya Umi Salmah said...

adapat bayangkan nada kau ckp cm ne! ahahah

fim here! said...

err aku la tu ponteng kelas pagi tu hahaha.
hi vivon..vivonn

rangga said...

Hiii saya rangga

Anonymous said...

Rangga@teman sekatil mu...hahaha