Tuesday, April 5, 2011

Dinner Co-exias yang kami handle

Di atas pemintaan Tanaka Henry,aku dengan rasa berbesar hati nak citer la ckit pasal dinner kitaorang aritu..21 march 2011,perjalanan dinner kami berjalan lancar,Alhamdulillah..walaupun byk dugaan dan rintangan yang terpaksa dihadapi..ketidakpuashatian,tension,sakit hati,suka,duka,sedih,menangis,gembira, semua ada!! complete! itulah warna kehidupan kan?? =) biasalah kan..hidup bekerja dalam organisasi kena ada tolak ansur jgk..heh! byk cite pasal masalah la plak..hehehe..maaf yer..teremosi ckit..hahaha

aku pada malam tu menjadi MC atau dalam kata lainnya Master of Ceremony (nampak tak kelancaran BI aku?) Dah nama pun MC,tanggungjawab seorang MC adalah untuk menguasai majlis,Alhamdulillah,aku dan rakan ku Nur Farzhana telah melakukan habis baik untuk menguasai majlis walaupun ade byk kekurangan,'Kami budak baru belajar beb!' Kalau mcm aznil haji nawawi tu kot la..dia dah mengacara lebih dari separuh umur dia.Sapa lah kita kan? alamak..teremosi lagi..heee
Decoration pada malam itu di ketuai oleh Fahimah atau pun Fimm dan aku tgok agak berjaya beliau melakukannya,cantik prop2 yang digunakan.Tahniah buat beliau. AJK makanan diketuai oleh Wan Afiq dan Hasnita,aku survey setiap part dan alhamdulillah reaksi yang positif lbh byk daripada negatif.Ramai cakap ayam catering tersebut sedap.Tahniah buat nita dan wan.

Ketua projek,Emman telah menjalankan tugas beliau dgn baik dan cemerlang,beliau dapat handle masalah kecil yang berlaku dgn tenang.Tahniah buat beliau,sememangnya anda mmg seorang leader. Naib ketua projek,Wawa jgk harus diberi pujiaan dgn krediabiliti beliau yang exited melakukan sesuatu perkara telah menjadikan majlis berjalan dgn lebih lancar,tahniah. Yang lain2 seperti Atikah,Nurul,Rozana,Fatin dan Asril jgk byk membantu dari segi flow persembahan,thanks kat diaorang yang bertukus lumus menjayakan majlis ni.
Tak lupa jgk kat 3 orang kuat iaitu Faizi,Faizul dan Afdal yang sudi membantu kami..Faizi,Faizul dan Afdal sebagai orang yang jage lighting korang mmg best lah,hanya tuhan saja dapat balas jasa baik korang..thanks!

Ade la ckit gmbar2 yang sempat ditangkap...




3 comments:

cik tEmbam said...

awat nma che tadak? sedeyh ah cmnieyh. sob sob sob

Sang Kalimatapa said...

my cyunk aku letak kat lagi satu punya blog tu..=)

Tanaka..>GeNEcist..™® said...

Mamuuu... I love you!
Jangan emosi2 na? Be happy..