Sunday, January 30, 2011

Ape beza Proton SAGA BLM dgn SAGA FL??

semestinya ada perbezaan dgn dua kenderaan neh...BLM dan FL?? ada yang kata BLM bermaksud 'Boleh Lagi Modified' dan FL bermaksud 'Face Lift'..hahaha...guna je la nama SAGA tu..dah comercial dah pun..kan?? kan??

 SAGA BLM

SAGA FL


tak de pape yang bertukar sgt pun..cuma lampu depan dan belakang diubah ckit..huhu.. harga pun dgr kate dah bertambah ckit..huuu..tapi keta ni still mampu dibeli untuk golongan berpendapatan rendah..sekarang org yang berpendapatan rendah jgn risau,semua leh ada kereta untuk kesenangan mereka ke hulu ke hilir.
kalau ade rezeki lebih..ape salahnya kalau modified ckit untuk kepuasan sendiri kan?? mcm ni..



cantik kan?? dah mcm SUBARU Impreza pun ade kan?
SUBARU Impreza vs SAGA BLM??

1 comment:

SiGadis Yuyu said...

salam ukhuwah..saya pki saga blm juga..so far so good la..mohon share pic ya..tq